Mobilne aplikacije

Vrijeme kada je oglašavanje proizvoda u lokalnim novinama ili letcima ostavljenim u poštanskim sandučićima bilo dovoljno za plasman usluge ili proizvoda, već je nekoliko desetina godina iza nas. Vrijeme digitalnih komunikacija, baš kao i pametnih IT usluga već je nekoliko godina prisutno u svim poslovnim, obrtničkim, uslužnim, trgovačkim i umjetničkim djelatnostima.

Naš IT odjel u mogućnosti vam je ponuditi potpunu “pametnu” uslugu, od same ideje, procesa razvoja, prvih aplikativnih rješenja, pa sve do finalnog “poliranja”, zajedničkog testiranja te plasmana usluge putem optimalnih komunikacijskih kanala do korisnika.

Ponekad, taj put može potrajati nekoliko tjedana, ponekad nekoliko mjeseci, no najvažnije je da vam u svakom trenutku i u svakoj etapi razvoja pružamo maksimalno transparentan uvid u sve faze razvoja i implementacije.

Koristeći dugogodišnja znanja iz računalnih i mobilnih tehnologija te primjenjujući stečena marketinška znanja kao tržišnog lidera na navedenim područjima, Antena Digital može za vas ostvariti i najsloženije IT usluge, od savjetovanja pri kupnji, obavljanja kupnje, planiranja pametnih lokalnih i zračnih mreža, pa sve do idejnog rješenja i realizacije manje ili više zahtjevnih mobilnih aplikacija (za iOS, Android i Windows Phone).

Apple AppStore

Zašto Antena Digital a ne (možda) jeftinija tvrtka u Zagrebu?

Tvrtka u Zagrebu, primjerice, naizgled može biti jeftinija, no koristeći naše usluge možete koristiti izravnu podršku i pomoć, bez posredstva telefona ili emaila, što je najčešći slučaj. Zapravo, kada pogledate, ako tražite pomoć tvrtke koja je u Zagrebu, tada se cijela pomoć sastoji od dopisivanje putem emaila. Mi volimo ljudski pristup, kako problemu tako i njegovom rješenju.

Današnja ekonomska situacija znatno je utjecala na sve IT grane, pa je tako i Antena Digital, baš kao što smo to pionirski prvi na tržištu ponudili u marketingu, odlučila maksimalno sniziti cijene razvoja i finaliziranja svih pametnih IT usluga. Imajući u vidu spomenuto, razlog za odabir našeg proizvoda više je nego samo cijena. Uvjerit ćemo vas u to već pri prvom sastanku ili telefonskom pozivu.

Google Play Store

Domaće, baš poput mirisnog bakinog kolača…

U svim fazama razvoja usluge ili proizvoda, koristimo isključivo domaće znanje i snagu, isključivo domaće ideje i proizvode, jer vjerujemo da je u samoj srži vaše buduće usluge, mreže, računalnog sustava ili pametne aplikacije za mobilni telefon ugrađeno ono najbolje što vam možemo ponuditi.

Prisjetite se samo, možda banalnog, ali ipak realnog primjera – bakin kolač, mirisan, sočan, ukusan. Isti takav proizveden, primjerice, u Kini, Njemačkoj ili Italiji može imati jednake sastojke, jednaku boju, miris i oblik, no okus mu nikad neće biti poput bakinog. Tako je i s našim proizvodima – u njih ulažemo podjednako i znanje i ljubav prema radu. To nam omogućuje da u svakom segmentu procesa razvoja i implementacije te daljnjeg plasmana i promocije poznajemo svaki njegov dio, do najmanje sitnice.

Za nas ne postoji “nismo sigurni”, za nas postoji samo “da” i “može“!

Windows Store

Od osnovnih informacija do zahtjevnih aplikacija

Antena Digital može za svoje klijente razviti sve vrste mobilnih aplikacija, za sve vodeće mobilne operativne sustave.

Osim iznimno popularnih aplikacija za iOS (iPhone, iPod, iPad) i Android uređaje, za korisnike razvijamo aplikacije i za Windows Phone 8.0 i 8.1.

Manipulacija sadržaja obavlja se putem internetske administracije i komunikacije s aplikacijom, te su sve izmjene sadržaja vidljive odmah po ažuriranju.

Sve naše aplikacije testirane su na minimalno 5 različitih uređaja u trajanju od minimalno 30 dana intenzivnog korištenja u najrazličitijim uvjetima rada. Aplikacije koje izradi Antena Digital nije potrebno dograđivati zbog propusta ili nestabilnosti – potrebno ih je dograditi isključivo na traženje korisnika ili potrebama za nove funkcionalnosti iste.