Vizija

Medijska kuća Antena Digital nastala je iz potrebe novog, pouzdanog, točnog i provjerenog izvora informacija, kako bi stvorila konkurentnost i protutežu dosadašnjim izvorima, prvenstveno korištenima u političke svrhe ucjena i postizanja ciljeva za pojedinačne interesne skupine.

Antena Digital medijska je kuća koja djeluje zbog čitatelja, poštujući sva načela etičnog novinarstva, vodeći se komercijalnim principom i nastupom na tržištu.

Naša vizija

Pet stvari u koje smo jako sigurni

 1. Najbolje je jednu stvar raditi jako, jako dobro.
  Kod nas je to informiranje. Bilo da izvještavamo s koncerta, prosvjednog skupa ili s izložbe, naše informacije i vijesti uvijek su jednako prepoznatljivo prezentiranje široj publici.
  .
 2. Brzo je bolje nego polako.
  Znamo koliko je vaše vrijeme dragocjeno. Zato vam ključne informacije i događaje donosimo u realnom vremenu. Vrlo često i uz pomoć društveniih mreža koje koristite.
  .
 3. Za uspješnost ne morate nositi odijelo.
  Informacija, bila zabavna, poslovna ili sportska, potrebna je svima. Ne moraju nužno svi koji je koriste ili trebaju biti poslovni ljudi. Volimo se zabavljati, baš kao i naši čitatelji.
  .
 4. Informacija na internetu ne poznaje granice.
  Sve vijesti koje plasiramo u sebi sadrže pojašnjenje ili poveznice na ranije objave, kako bi i oni koji je prvi put čitaju baš kao i oni na drugom kraju Zemlje znali o čemu se radi.
  .
 5. Odlično nije savršeno.
  Biti odličan u nečemu nama je početna a ne odredišna točka. Ciljevi koje smo zadali sami sebi trenutno su neostvarivi, no znamo da će nas trud uložen u njihovo postizanje odvesti u mnoga zanimljiva područja.

Drugačiji smo

Da, to je točno. Osim što ćemo vas informirati, obrazovati – jednako ćemo vas tako i naučiti nečemu novom, nasmijati, ponekad rasplakati i rastužiti. To je sve internet. A Antena Digital i naši mediji njegov je dio. I on naš.