Isprika klijentima Antene Digital zbog loših poslovnih uzanci i ponašanja bivših djelatnika

sad-2635043_1920

Povodom cijelog niza saznanja te informacija od strane tvrtki, obrta i pojedinaca o načinu poslovanja naše tvrtke u protekle dvije godine, odlučili smo se na javnu ispriku koju donosimo u cijelosti.

Cijenjeni korisnici, klijenti, poslovni partneri i prijatelji,

kako smo tijekom minule dvije godine poslovanje s klijentima u potpunosti povjerili zaposlenici koja više nije dio našeg kolektiva, a koja je, kako smo naknadno saznali te saznajemo i dalje, samo nanijela grubu i nepopravljivu štetu našoj tvrtki, obećanjima i uslugama koje kao tvrtka nismo ispunili, prvenstveno zbog nedostatka komunikacije prodaje i marketinga s upravom i izvršnim odjelima tvrtke, ovim putem upućujemo javnu ispriku svim oštećenim i uskraćenim klijentima zbog neprofesionalnog poslovanja i loših poslovnih uzanci.

Posljednjih tjedana i mjeseci učestalo dolazimo do informacija kako je nastup naše tvrtke bio iznimno loš, neprofesionalan, amaterski te krajnje bezobrazan s minimalnim interesom za sklapanjem poslova i dobivanja novih korisnika, smatramo kako smo kao ozbiljna tvrtka dužni uputiti ovu ispriku javnosti i svim klijentima, posebice onima koji su nakon ovakvog nastupa odlučili raskinuti suradnju s našom tvrtkom.

Isto tako, pozivamo ovim putem sve oštećene tvrtke, privatne osobe ili treće strane koje su komunicirale s tadašnjom direktoricom marketinga da nam se jave kako bi pokušali naći zajednički jezik te za njih odradili, pro bono, usluge i poslove za koje su bili zainteresirani.

Iako kao tvrtka ne možemo odgovarati za ponašanje pojedinaca zaposlenika, smatramo da smo društveno odgovorni te samim time i dužni, što je minimalno moguće s naše strane, uputiti ispriku i pokušati umanjiti potencijalno nastalu štetu i neugodnosti.

Laganje, lažna obećanja, nejavljanje, muljanje i izmišljanje nisu niti će ikada biti vodilja Antene Digital i naših zaposlenika.

Franko Pavić, direktor
Nikolina Katalinić Kovačević, direktorica marketinga