Imenovana nova direktorica marketinga medijske kuće Antene Zadar

Na mjesto direktorice marketinga Uprava Antene Digital imenovala je danas Nikolinu Katalinić Kovačević, dosadašnju rukovoditeljicu ključnih klijenata ove medijske Kuće.

S više od 10 godina radnog iskustva u marketinškim komunikacijama, oglašivačkoj industriji, brendingu i korporativnom sektoru te radu s agencijama, Katalinić Kovačević prirodni je odabir za čelno mjesto marketinga ove Kuće.

Novu funkciju preuzima od 1. ožujka od dosadašnje direktorice Marije Vicković, koja svoju karijeru nakon nekoliko uspješnih godina na Anteni Zadar nastavlja u PR vodama.

Radujem se novim obvezama i mogućnostima još izravnijeg utjecanja na kreiranje marketinškog nastupa i unaprjeđenja našeg brenda na tržištu. Ovo je za mene veliki poslovni izazov, posebice kada uzmem u obzir da radim u najuspješnijoj medijskoj kući u regiji. Nastavit ću s razvijanjem i jačanjem naše strategije, kako same Antene Zadar tako i svih medija unutar naše Kuće, izjavila je povodom imenovanja na novu funkciju, Katalinić Kovačević.

Nikolinino dugogodišnje iskustvo u marketinškim komunikacijama te u radu u svim segmentima promocije i komunikacija, dragocjen je doprinos našim komunikacijskim strategijama. Veselim se što ćemo još izravnije i bliskije surađivati, kako na zadržavanju liderske pozicije tako i u daljnjim napredovanjima i promoviranju pozitivnog imidža Antene Zadar, izjavio je predsjednik uprave Antene Digital, Franko Pavić.