Google oglašavanje

Google AdW2

Što je Google oglašavanje?

Google je najkorišteniji internet pretraživač uz pomoć kojeg se možete oglašavati. Kada prilikom pretrage netko upiše npr. “vulkanizer”, a vi se bavite upravo tim poslom, vaš oglas će biti istaknut od ostalih rezultata.

Koliko to košta?

Plaćate samo kada drugi kliknu na vaš oglas da bi posjetili vašu stranicu na internetu. U ponudi je nekoliko modela oglašavanja, a trošak možete prilagoditi svojim potrebama. U tome će vam pomoći naš stručni tim.

Zašto odabrati Antenu Digital kao poveznicu s Google-om?

Vođenje kampanje oglašavanja nije jednostavno, a kako bi izbjegli gubitak vremena i propuštene prilike potrebno je vladati određenim znanjem. Antena Digital vam nudi cjelovitu uslugu s podrškom od početka do kraja, a dok vi radite svoj posao, mi ćemo se potruditi da on postane još uspješniji.

Modeli Google oglašavanja

Oglasi na pretraživačkoj mreži

Vaš oglas se u tekstualnom obliku prikazuje na stranici rezultata pretraživanja prema određenim ključnim riječima kao što je npr. “oprema za kuću” ili “pločice za kupaonu”.

Oglasi na prikazivačkoj mreži

Vaš oglas može biti prikazan na više od milijun web‐lokacija, mobilnih aplikacija ili video zapisa. Oglas može biti u tekstualnom ili slikovnom obliku.

Google AdW

Posebna pogodnost do 31.12.2014.

Isprobajte oglašavanje na Googleu do 31.12.2014. i ne plaćate jednokratnu naknadu za uspostavu usluge koja inače iznosi 500 kn.